Zwemmen met dolfijnen in Malta kan op twee verschillende manieren. De ene manier is al wat gemakkelijker en biedt bovendien meer garantie op succes dan de andere…
Zwemmen met dolfijnen in Malta kan je doen in het Mediterraneo Marine Park of in de Middellandse Zee indien je op het juiste moment op de juiste plaats bent.

Zwemmen met dolfijnen in het Mediterraneo Marine Park

Inleiding

Wil je dus gegarandeerd met dolfijnen zwemmen in Malta? Dan kies je best voor een bezoekje aan dit familiepark met dolfijnen- en zeeleeuwenshows!

Het motto van dit familiepark luidt als volgt:

Swim with dolphins!

Hou je van de natuur en van deze razend intelligente en lieve dieren? Dan moet je niet twijfelen en gewoon een bezoek brengen! Hieronder zie je een video gemaakt door een bezoekend gezin:

Zwemmen met dolfijnen voor kinderen

Ook voor gezinnen met kinderen is dit werkelijk onvergetelijk. De dolfijnen zijn getraind om voorzichtig om te gaan met de allerkleinsten.

De glimlach die je zal zien verschijnen op de gezichten van je kinderen bij het aanraken van deze dieren zal je nooit meer vergeten!

In de bovenstaande video zie je hoe de kinderen, uitgerust met wetsuit en zwemvest, in het waterbassin kunnen genieten van de speelse dolfijnen. Samen met een ervaren trainer kunnen er kunstjes gedaan worden.

Ja, zelfs zoals in de betere films kan je zoon of dochter op volle snelheid worden vervoerd door een dolfijn! Van een watertaxi gesproken!

Ook aaien, zwemmen, zoals een tol rondgedraaid worden door een dolfijn en voederen behoren tot de activiteiten.

Zwemmen met dolfijnen voor volwassenen

Maar ook volwassenen kunnen zeker en vast genieten van een plonsje tussen Flipper en soortgenoten. De onderstaande video is hiervan de perfecte illustratie!

https://youtu.be/cx6w1faFyzE

Check de glimlach van de vrouwen tijdens de zwemsessie en het contact met de dolfijnen! Kriebeltjes in de buik gegarandeerd!

Andere attracties in dit familiepark in Malta

Naast zwemmen met dolfijnen kan je in het Mediterraneo Park nog veel andere zaken doen en beleven.

Je treft er tal van andere dieren aan zoals zeeleeuwen, schildpadden, papegaaien, pelikanen, reptielen (zoals slangen en leguanen), enzovoort…

Het familiepark is quasi het hele jaar geopend, met uitzondering van enkele feestdagen.

Er is ook een speeltuin voor kinderen aanwezig, alsook een restaurant en souvenirwinkel.

Hoewel de dolfijnen de grote sterren van het park zijn, is ook de zeeleeuwenshow een publiekstrekker. Deze zeeleeuwen zijn wat groter dan zeehonden maar zijn ook bijzonder slim en grappig!

Voor wat leuke tricks en bewegingen zijn ze altijd wel te vinden. Tenminste… Als ze er een lekkere portie vis voor in de plaats krijgen natuurlijk!

Plattegrond van het park

Op onderstaande afbeelding zie je een duidelijke plattegrond van het park. Je kan er direct uit afleiden dat je er gerust een halve dag kunt doorbrengen zonder je maar een seconde te vervelen!

plattegrond mediterraneo marine familiepark zwemmen met dolfijnen

Meer informatie en contactgegevens

Voor meer informatie over prijzen en openingsuren van dit familiepark, bezoek gerust de officiële website.

Het adres en het telefoonnummer van het park vind je hieronder. De voertalen in Malta zijn Engels en Maltees. Spreek je dus wat Engels dan kan je gerust bellen ook…

Triq Tul Il Kosta

Bahar ic-Caghaq, Malta

+356 2137 2218

+356 2137 6519

Zwemmen met dolfijnen in Malta in de Middellandse Zee

Als je geluk hebt kan je ook wilde dolfijnen tegenkomen tijdens je bezoek aan Malta. En dolfijnen zijn trouwens niet de enige zeedieren die men kan spotten aan de kusten van Malta, Gozo en Comino…

Zo kan je ook zeeschildpadden en zeldzame zeepaardjes zien als je geluk hebt! Ook octopussen en prachtig gekleurde zeesterren kan je waarnemen tijdens een zwembeurt of een snorkelsessie!

Onderstaande video werd gemaakt door een toerist die op vakantie was in Malta tijdens de zomer van 2012.

Zet je geluid aan, kijk en geniet van de bewonderenswaardige natuurpracht van de Middellandse Zee en de Maltese eilanden: